חבילת מנגולד

חבילת תרד

חצי כפית מלח

קורט פלפל שחור

בצל גדול

3 ביצים

גביע שמנת חמוצה

חצי גביע קוטג' 5 אחוזים

חצי גביע גבינה לבנה 5 אחוזים

200 גרם גבינה בולגרית

150 גרם גבינה צהובה מגוררת

3 כפות קמח שקדים או 3 כפות שיבולת שועל

כפית אבקת אפייה

קורט אבקת שום

מלח ופלפל

3775251062017

חותכים מנגולד ותרד ומאדים על מחבת עם קצת שמן. מוסיפים מלח ופלפל שחור.

חותכים את הבצל לקוביות ומטגנים, לאחר מכן מוסיפים את קוביות הבצל לתערובת המנגולד והתרד ומקררים.

שמים בקערה את תערובת המנגולד, התרד והבצל ומערבבים עם שאר המצרכים.

שופכים את התערובת לתבנית משומנת ומפזרים מלמעלה גרעיני חמנייה או גרעיני דלעת.

אופים כ-40 דקות, עד שהפשטידה מוצקה.

בתאבון

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

42495896