חצילים

2 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות

1 פלפל חריף חתוך קטן

שום (לפי הטעם)

עגבניות חתוכות קטן

מלח

3 כפות חומץ

שמן זית

פטרוזיליה

שורפים את החצילים על האש, מנקים מהקליפה ושמים לילה במקרר.

במחבת מטגנים בשמן זית את הפלפל והפלפל החריף.

מערבבים ומוסיפים את החצילים, ממשיכים לערבב, מוסיפים שום לפי הטעם, עגבניות חתוכות ומלח, למשך 10 דקות על האש.

בסוף מוסיפים את החומץ ולפני ההגשה מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ושמן זית לקישוט.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

42495896