שמים בסיר כוס מים, קורט מלח, 70 גרם חמאה ושתי כפיות סוכר.

מרתיחים.

במקביל מערבבים כוס קמח עם כף אבקת אפייה.

לאחר הרתיחה מוסיפים את הקמח לסיר ומערבבים כל הזמן עם כף עץ עד שהתערובת הופכת לגוש אחיד.

מקררים.

1935312692018

מוסיפים שלוש ביצים, אחת אחרי השנייה וממשיכים לבחוש היטב כל העת עד שהתערובת הופכת לגוש אחיד.

בתבנית שמים נייר אפייה וזורים קמח.

בעזרת שתי כפות, עושים עיגולים ומסדרים על התבנית.

מחממים תנור לחום 220 מעלות ומכניסים את התבנית לתנור החם.

אופים כחצי שעה – אסור לפתוח את התנור בעת האפייה.

בסיום האפייה, פותחים את דלת התנור ומשאירים את התבנית בתוכו עד שתתקרר.

המילוי – עליכם.

בתאבון.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

42495896