חצי ק"ג גרגרי חומוס

כפית אבקת סודה לשתייה

חצי כוס טחינה גולמית

שליש כוס מיץ לימון טרי סחוט

חצי כוס מי בישול של החומוס

2-3 שיני שום טרי

מלח

שמן זית

משרים את גרגרי החומוס במי ברז + סודה לשתייה כל הלילה.

למחרת, שוטפים את החומוס היטב ומרתיחים במים נקיים.

מבשלים כשעתיים ומדי פעם מסירים עם כף את הקצף שנוצר.

שומרים בצד חלק מהגרגרים לקישוט.

מקררים ומכניסים למעבד מזון. מוסיפים את שאר המרכיבים ומעבדים יחד.

אם רוצים, מקשטים עם שמן זית לפני ההגשה.

בתאבון.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

42495896