כתף מספר 5

גזר

סלרי

בצל

שיני שום

מלח

פלפל אנגלי

עלי דפנה

שמן זית

2 כפות רכז רימונים

קופסת פטריות שלמות

חצי כוס יין לבן

3 כפות סילאן

קורט ראס אל-חנות

2 כפות אבקת מרק פטריות או אבקת מרק עוף

חותכים את הבשר לפרוסות ומטגנים אותן.

מכניסים את הבשר לסיר וממלאים מים.

מוסיפים גזר חתוך, סלרי חתוך, פלפל אנגלי, עלי דפנה, בצל אחד, שום ומלח ומבשלים שעתיים על אש נמוכה כשהסיר מכוסה.

מסננים את הציר.

בסיר אחר מטגנים פטריות (אפשר להוסיף בצל מטוגן) ומוסיפים יין לבן.

לטגן 2-3 דקות ולהוסיף את שאר התבלינים, סילאן ורכז רימונים.

מוסיפים את הציר ומבשלים עוד שעה וחצי על אש נמוכה.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

42495896