2 בצלים גדולים, חתוכים לקוביות

2 כוסות גרגירי רימון

חצי כוס יין אדום

חצי כוס יין מתוק

שמן לטיגון

מלח ופלפל

עוף-ברימונים

מטגנים את הבצל בשמן ומעבירים לתבנית אפייה.

בשמן שנותר מטגנים את העוף.

מסדרים בתבנית על הבצל.

מפזרים מלח, פלפל ואת גרעיני הרימון ומעל את תערובת הנוזלים.

מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור לחצי שעה בחום גבוה.

מורידים לחום בינוני ומסירים את נייר האלומיניום עד להכנה מלאה.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

42495896