6 חלבונים

6 חלמונים

כוס וחצי סוכר

חצי כוס שמן

2 כפות ברנדי

200 גרם פרג טחון

חצי כוס קמח תופח

2 תפוחי עץ מרוסקים בפומפייה גסה

מיכל שמנת מתוקה

100 גרם שוקולד מריר

2 כפות חלב

2420681032019

מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר.

מערבבים חלמונים, כוס סוכר, שמן וברנדי.

מוסיפים את עיסת החלמונים לתערובת החלבונים ומערבבים בזהירות.

מוסיפים פרג, קמח ותפוחי עץ מרוסקים.

אופים בחום בינוני (200) עד שקיסם יוצא יבש.

מוציאים ומצננים.

מקציפים שמנת מתוקה עם כמות סוכר לפי הטעם ומורחים מעל.

ממסיסים שוקולד עם חלב ומורחים בזהירות על הקצפת.

מקררים לפני ההגשה.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

42495896