עוגת-גבינה-פירורים-כרמית-דהאן1

בצק

חבילת חמאה

רבע כוס סוכר

2 חלמונים

חצי שקית אבקת אפייה

2 כוסות קמח

מעט תמצית ווניל

 

ללוש הכל ולאפות – שני שליש בתבנית העוגה ושליש בנפרד לפירורים.

 

מילוי

מיכל שמנת מתוקה מוקצפת

2 שקיות סוכר ווניל

גביע שמנת חמוצה

2 גביעי גבינה לבנה 9 אחוזים

שלושת-רבעי כוס סוכר

 

לערבב הכל יחד עם השמנת המתוקה המוקצפת, לשפוך על הבסיס האפוי בתבנית העוגה ולפזר מעל את הפירורים.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

42495896