כרוב בינוני חתוך גס.

שלושה גזרים חתוכים לעיגולים.

ארבעה מקלות סלרי חתוכים דק.

לסחוט שני לימונים ולשפוך את המיץ על הירקות.

204396361_327632882225236_3826360250134226002_n

מכינים בכלי:

שלוש כוסות מים רותחים.

חמש כפיות שטוחות של מלח.

חצי כפית סוכר.

ממיסים את הכל ומוסיפים:

כוס חומץ רגיל (אפשר לערבב עם חומץ תפוחים).

חצי כוס שמן.

שופכים על הירקות, מערבבים עם הידיים ומעסים היטב.

מכניסים לצנצנת סגורה.

בתיאבון.

 

One Response to כרוב כבוש (רומני) / בלהה זיו

  1. מאת שרה דוד:

    המתכון מעולה!!!!!
    מזל טוב ותודה רבה לבלהה!!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

42495896